Posts by Paegas

Ahoj, nemám z toho radost stejně jako vy, přišli jste si užít zábavu stejně jako já, situace nám bohužel nedovolí darovat vám naše letky, přestože víme jak se bránit i bojovat, nemáme na to dostatek času, tudíž by byla jen otázka času kdy by jsme o letky přišli, byla naše chyba že jsme si vybralily rosalind, který je v celku rychlý.

Možná by byl quasar lepší volbou, Japetus nám poskytoval v celku komfort, protože nevyžadoval příliš mnoho času.

Doufám, že si kluci z CURSE, najdou nějakou jinou zábavu, protože nevím jak to bude s námi dál.

Přeju hodně zdaru :smile2:

Paegas

Nao...kdybyste byli co k čemu, tak ho tady vypráskáte a pak si běžte kam chcete!!! To, co ty tady píšeš, je čistý alibismus, ze kterého se mi chce... :Vomit:jen kecy!!! Že neovládá základní matematiku měla být vaše výhoda, ale ne...jen nebylo jednou rovnou po vašem, tak je to nehratelné a šup...jdeme jinam??? :headbanging:

Jo je to celkem sranda, jako když si přepneš hru z easy na hard, jsem celkem rád že je tu někdo kdo pomůže platit tuhle hru, když ne já, baví mě nehledě na to když se vývojářům sem tam něco nepovede. No a když podvádí a nemáš to jak prokázat, tak se ti přepne hra na extrémní obtížnost, zahraješ si slušnou hru i přesto že tě vypráská a porazit někoho i přes podezření že podvádí, ještě lepší pocit než standardního fair hráče :)

Musím uznat, že mě ty příspěvky uráží, což byl rozhodně povedený záměr. Nemyslím že sis svou situaci zlepšil, už před spojením jsme vesmír umrtvili, už z toho důvodu že každá surovina kterou nedostaneme my dostane protivník, odnesla to spousta hráčů, včetně těch co si chtěly hrát v klidu jako ty, že si z nich farmy určitě neuděláme si myslím taky nastane chlad a přesun jinam, když je budeme vybírat takhle na krev. Lamky možná jsme oproti jiným elitám v komunitě, nejsem schopen to hodnotit ani nevím podle čeho. Možná jsme měli jen kliku, že naši protivnici, byly ještě o trochu horší, buď nás někdo vyškolí a nebo budeme mít kliku znovu. Na Japetu tě pravděpodobně moc úspěchu nečeká, ani nikoho jiného, byť já osobně jsem vcelku mírumilovnej, pokuď pro mě hráč není silnou výzvou. Přeju pevné nervy

Tak slučování je překně na prd... Jelikož mi nebylo odpovězeno na následně poslaný ticket a neměla jsem možnost výběru vesmíru a přesunu, tak jsem nedostala odměny za přesun. Tak tedy pěkně děkuji. A další věc... Momentální systém odměn. Děláte si srandu? Opravdu musím si kupovat temnou hmotu abych mohla dostat odměny? To tuhle leta starou hru udělejte raději kompletně pay to win...

Tuším že odměnu normálně dostaneš jen o něco menší pokuď nemáš důstojníky nebo se pletu?

O odměnách za přesun nic nevím možná ti to budou kompenzovat :)

Možná se chtěli zbavit mraženek a íček, možná díky tomu nemuseli rozdat tolik přesunů zdarma, možná chtěli udělat z jednoho aktivního vesmíru dva aktivní, těžko říct... V podstatě když si tedka nějaký vesmír stoupne na hlavu je možné udělat spojení nezávislé na gf prostě mrazák hřbitov a cílený vesmír, myslím že třeba betel bude teďka asi nejaktivnějším vesmírem :)

To bude zas nějaké sestřelení vlastního bývalého účtu, myslím že je stále stejný problém tohle dokázat a postihovat,ale možná se pletu :)

s prominutím anketa o možném app na Weznu po slučování je úplně k prdu. Ta anketa by měla proběhnout před. Reálně hrozí, že tam hráč přesune účet s tím, že to bude app, jenže se to pak neodhlasuje a on převede svojí několika letou práci na vesmír, který nakonec hrát nebude chtít. Konkrétně za mě bez app vesmír ztrácí jakýkoliv smysl, za chvili je tam nuda a to hrát opravdu nechci. A nevím jestli to mám riskovat a spoléhat, že anketa dopadne jak bych chtěl, protože v opačném případě bych ten účet klidně smazal..

Pošleš jim 50kč a můžeš na hřbitov, v únoru zas střílíš kde chceš :)