The Under, prispievam na fóre (takto) len vo výnimočných prípadoch. Inak dávam len reporty z bitiek. Ale v tvojom prípade urobím výnimku. Bezdôvovodne a bez dôkazov tu osočuješ hráča, ktorý ťa viac krát zošrotoval. Odporúčam ti, aby si namiesto vypisovania v tomto štýle radšej buď urobil poriadne FS alebo sa hoď do modrej farby a oddýchni si. Ak máš nejaké podozrenia z nekalej hry, tak na to slúži podpora, kde môžeš všetko do podrobna rozpísať, nemusíš tu zbytočne spamovať fórum a vytvárať tvoj dojem o iných hráčov, resp. ich urážať.
Za prvé: já důkazy o svém tvrzení mám tudíž nic bezdůvodného to není...
Za druhé: nevidím jediný důvod proč dělat FS když sem online a letku posílám na různé mise...
Za třetí: na podporu sem vše postnul, nicméně zjišťuji že podpora hry není tak efektivní na počet adminů... což nabízí otázku proč tomu tak je.. asi protože jim za to nic z Německa neteče takže jim ta hra je tak nějak volná
Za čtvrté: Zajímalo by mě jakou urážku sem použil... a žádný dojem nevytvářím ten si vytvořil tento jedinec sám... a nejsem jediný kdo na tu jeho ali pohlíží jako na jednočlenou... což se ostatně již řešilo jak sem zmínil...toto nemám z doslechu nicméně sem sám viděl kde jak a proč se to řešilo i s důkazy a marně... tím spíš mě zaráží postoj podpory a důvod tohoto postoje...
Za páté: žádný spam nevidím... já mám právo na svůj postoj a názor... to mi umožňuje demokracie v naší zemi... není tu žádná diktatura která by mi toto právo brala... Byť je hra Německá, používá svou obchodní značku na uzemí České republiky kde je nucena dodržovat a ctít zákony této země... Ano pravda v rámci nějaké slušnosti je třeba forum hlídat kvůli vulgarismum a podobně... Nicméně nic takového sem nenapsal... jen sem konstatoval fakta... čímž sem pravidla fora neporušil... Nikdo tě nenutí číst to co druhý píše... to je zase svoboda demokracie kterou máš... můžeš to jen odkliknout a neřešit to... nejsi nucen nic dělat... jen pokud máš vlastní zájem... Ale chápu že chceš hájit krajana byť jsou důkazy o jeho nekalým praktikám ve hře... Bratia mám rád pokud hrají fér...
Za šesté: V jednom jediném máš pravdu byť jen jeden jediný sestřel byl v rámci pravidel hry... zešrotoval mě několikrát, a je jedno z jakého ůčtu to zrovna bylo... nicméně jen jednou jedinkrát to bylo v rámci fairplay...
Takže já ti děkuji za názor, i přes fakt že o daném problém víš kulové