Posts by jandoral23

„Ale ty náš malej uplakánku, není to žádný bot, ten už bohužel ani nefunguje, ale to ty o tom nemůžeš mít ani páru… Na tebe je to moc složité. Jak to říct a neurazit tě? Víš jen to, co se ti řekne. Chápej, to, co vždycky začneš vypisovat všem okolo, a pak děláš chytrého... Jinak vlastně – co tím tady básník chtěl říct? Všude vypisuješ: Borg, kde je? Každému píšeš: Borg, co se stalo? To už je nějaká úchylka, ale to se o tobě vědělo, že jsi trošku jinej... Nemáš tam málo tech smajliku co se usmívá?„Když se dává moc smajlíků, svědčí to o nějaké duševní poruše... myslím, že se tomu říká pocit méněcennosti. To k tobě celkem sedí... že ty budeš i volič Fica.“

JINAK.....

„Jinak, můj účet je smazaný? Ale dívej, ty ani neumíš se pořádně podívat po galaxii... vždyť já tam sem... Jsi v pohodě? Znovu víš jenom to, co se ti řekne... Tak pá a pusu.“

„Takže Borg je najednou pryč? A jeho mega účet, poctivě vybudovaný(říkáš to spravně čobole narozdíl od tvého učtu), zmizel jak pára nad hrncem – tohle je záhada, a nebo není?

Asi čekáme, že se jednoho dne objeví s dvojnásobkem bodů a řekne ‚Chyběl jsem vám?(V této částí ten čobol začne plakat)

Nebo to byla jen jeho tichá rozlučka? Tak či tak, Umbra má teď prázdno, a půlka serveru je v šoku, druhá zmrazená. Snad je to jen chybka – a když ne, no, máme aspoň legendu o Borgovi, který jednou přišel, naklikal to, a zmizel.“

Dominastor:„Náš board admin – symbol absolutní nečinnosti a zbytečné autority(Chápej tys nebyl nikdy autorita) . Aha, takže čtení mých zpráv ti připadá jako nesmysl....hm.. Ale neboj, můžeme to vzít znovu pomaleji, a třeba si nakonec chytneš.....

BORG ma ban,na forum se nejakou dobu nepodívá...ale sem tu já čobole budu ti stačit?Borg nechal na protest tlačítku ´´EXPEDICE´´(zneužíváno pro rychlej unik letky) SAMAZAT učet......

P.S.Doufám že hned nezamrazíš jak se u tebe vynoří planeta a nick bude BORGOVE :thumbsup::thumbsup::thumbsup:

Here are the instructions on how to quickly escape in one second from an incoming attack on your planet or moon."

"In the galaxy overview, there is a known button labeled EXPEDITION, and on the left is the settings for the expedition fleet. Click and set the number of ships according to the status of the ships in your fleet. Save. Immediately after your ships return, click on the expedition button in the galaxy overview, and your entire fleet will be sent out at once. The attacker has no chance of taking down your fleet! Don’t forget to have enough deuterium, or set the fleet speed in the settings to 10%."

:flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::flowers::zerostars::onestar::twostars::threestars::fourstars::fivestars::sixstars::thumbsup::thumbsup::thumbsup: