CryWolf [CZ] Ex-team

• Member since Jul 8th 2019
  • Last Activity:
Trophies
6
Profile Hits
752
  • Ahoj , myslím že došlo k nedorozumění kdybych věděl že musím poslat ticket že jsem si nechal ztáty tak to pošlu !! Ale z logiky věci je snad jasné že nešlo o strkání !! vždyt jsem po té bitvě skončil v mínusu !! Co se týče sestřelu těch DS bylo to nutné zlo bud by je sundaly res s Martaszou a nebo my s tím že surky pak dostane Deatheim. App obrana letěla ještě před tím než rozmrazil Martasza pak už postrádala smysl a byla zbytečná!! proti martaszovi a RES by jsme je neubránily !!! Myslím si že je z mé strany vše vysvětleno a zcela jasné že o žádnou strkacku nešlo !!! Tudíž by bylo dobré kdyby jsi BANY zrušil ! dekuji za odpověd
    • Vše bylo vysvětleno v tiketech, zde se nic neřeší. A teď čistě jen hráčského pohledu, upřímně co by jste dělal podle vašeho chování zde na foru vy kdyby to bylo obráceně???
    • úpně upřímně . pokud bych měl přitup k datům jako ty a videl bych že ten hráč nemá žadný profit skončil v mínusu uřčitě a tomu věř nebo ne BAN bych nedával !! Vždyt i z logiky věci je to nesmysl , skončil jsem v mínusu tak jak jsem mohl mít neférový profit ?? Psal jsem ti sem proto , protože mě to poradil Dominastor .
    • Za prvé tu Ban řešit nebudu sám víš že vše přes ticket tak se na mě nezlob. A co mám info tak ti GA psala vysvětlení. Přečti to ještě jednou a snad pochopíš o co tam konkrétně šlo. :) Nebo můžeš klidně napsat tu do zpráv než na veřejnou zeď :)
    • hele upřímně jsem starší člověk a za mně se ve škole angličtina neučila :D
    • Překladač :D Bud rád že to nebyla třeba Ruština :D
  • Ahoj. Trosku ta musim poupravyt ohladom sociala na betelu. Toho zadotoval Fantomas s cca 45mld letkou ktoru mu predal za minimalnu cenu.
    • já myslel že to má z toho sestřelu :)
    • píšeš blbost cena byla normální za 1 mg lf jsem dával 2,8 mld skla nebudu někoho odírat
    • Se divím že ne kov :) ( beru podle sebe ty mld :D )
    • když chce jet fanta minera tak jsem od něj tu letku koupil ale to už bylo před tímto druhým sestřelem tricka
    • logni se na betel a napiš klidně ti ty koupě přepošlu bylo to za normální cenu v rámci aliance, ale napoleon ví asi svoje když tak píše