Demon Ex Top1 Uni6,Ex Top1 Uni7

• Male
  • Member since Jul 14th 2019
  • Last Activity:
Trophies
5
Profile Hits
335
  • cus momentálně jsem top2 a jsem v hledáčku na sestřel, začli nicit měsíce a sestrelovat letky vracející se z FS. co by jsi poradil proti tomu? Když pošlu z měsíce letku na rozmístění a sestřelího a já rozmístění odvolám uvidí falou mé odvolané rozmístění? Nebo odvolání kolonizace?
    • Nelítám už snad sedm let, tak bych se nerad pletl protože paměť není nekonečná :D ale odovolané rozmístění neuvidí na fale. Ale pokud posíláš rozmístění z moonu na moon, a oni ti sestřelí moon na ketrý letíš rozmístěním, tak uvidí na fala rozmístění na planetě na kterou letíš protože místo moonu poletíš na plaentu. Když ho odvoláš tak už ho neuvidí ale existuje na to taktika, že ti v intervalu několika vteřin falují planetu na kterou rozmístění míří a když ho odovoláš, tak vědí s přesností na pár sekund, kdy jsi ho odvolal a pokud vědí, na kolik % rychlosti bylo rozmístění posláno, tak ti můžou chytit i dovolaný rozmístění z moonu na moon ale je to opravdu velmi velmi náročné na odchyt. Co se týče odvolaného FS kolonizecí, tak to jde normálně vidět jak odvolaný tak neodvolaný. Ale asi je to pořád jedno z nejbezpečnějších FS...ale chytit se dá vše...musíš postavit tak velkou letku, aby jsi FS dělat nemusel...to je ideální :D
  • cus, je povoleno útočit sondy když maj kapacitu? myslím že kdysi to bylo zakázané tak se radši ptám :D
    • pokud se nepletu sondy nemají kapacitu pro vybírání protihráčů...mají kapacitu jen na spotřebu vlastního deu.
  • Začal jsem s otevřením Bellatrixu a jsem top 6 a to točim jen expedice, vyjmečně někam vyletim, pěkně to posrali když ti ve hře stačí jen expedice bez boje, neznáš hráče Tebi? top1 je vládce tohoto vesmíru, tak 5 hráču by ho sundalo společně, nemá tu konkurenci hraje ještě s Maja, hodně vše utekli... Na Siriu jsi Demon?
    • Na siriu nejsem jako Demon. Jedu si experimentální účet několik let. Zkouším, kam se to dá dotáhnout, aniž by člověk zaútočil ne jenoho jedinýho hráče včetně íček :D...jsem top16 a mám 311 Mega na jednom z nejživějších a nejpokročilejších vesmírů, což potvrzuje, že to jde s ogame z kopce, když dokážu nahrát přes 300M a i navzdory třem spojováním s vypělejšími vesmíry být na 16. příčce :D.
  • čus nechceš účet top2 na Bellatrix?
    • Zdar, díky za nabídku ale nechci :)...cizí účty jsem nikdy nebral :). Vždycky jsem si radši udělal svůj a mimoto mi stačí muj minerskej účet na Siriu :). Každopádně mě těší, že stále ještě hraješ :)
  • A co novýho? Hraješ někde, ja jsem začal s Dagobertem na tom novym servru :D Už máš rodinu? Já jsem rozvedenej tak je na o čas :D co ty podfukáři srj, al Capone, Luthor, nebo jak se jmenovali, sundal si je ? :D
    • Sorry za delší prodlevu ale moc sem nechodím a nevšiml jsem si, že jsi psal. Rodinu nemám...jsem pořád duchem mlád :D...jinak SJR jsme sundali a Luthora zabanovali :D. Tak s Dagobertem jsi v dobrý společnosti...já tak posledních 5 let jen mineřim...po tom, co slučovali vesmíry znovu a znovu, to došlo do fáze, kdy jsem si musel vybrat mezi speedem a speedem, tak jsem si zvolil předání účtu a ten do půl roka padnul. Ted si jedu svuj minerksej účet a bez jedinýho útoku jsem nahrál 100M bodů...toť v kostce o mém životě :D
  • čus chlape, jsi to furt ty z ali AAA? :D
    • Ano, jsem to stále já ;-)